Lansarea volumului ”Sindromul ”CESĂFAC”- Cum să-ți alegi calea în viață în funcție de darurile pe care ți le-a dat Dumnezeu ”, de ieromonah Savatie Baştovoi

dec. 12th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 19 decembrie 2014, ora 18.00, Librăria Sophia din București vă invită la lansarea volumului ”Sindromul ”CESĂFAC” – Cum să-ți alegi calea în viață în funcție de darurile pe care ți le-a dat Dumnezeu”, de ieromonah Savatie Baştovoi.

”Societatea de consum a educat generația în care persoana se poate eschiva de la responsabilitate și poate comite orice faptă dacă are pentru aceasta o hîrtie: un contract, un regulament al firmei sau al companiei, un vinovat pe care să dea vina. Totuși viața nu este făcută doar din muncă și contracte. Viața e un tumult de sentimente, de legături și sfîșieri cărora trebuie să le faci față. Uneori o hîrtie de divorț nu te eliberează de omul pe care l-ai iubit, după cum nici un certificat de căsătorie nu te face să iubești și să fii iubit.

Ce să faci cu tine în viața de dincolo de hîrtii, acolo unde nici un argument nu-ți poate împăca îndoiala, unde regretele te pot distruge și unde o alegere care, formal, este un succes, îți poate aduce prăbușirea?”

Număr de vizualizări :969


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro