De la apus la răsărit, Caravana EUB poartă cărți de calitate științifică

dec. 3rd, 2014 | By | Category: Postcard

La târgurile internaţionale de carte de la Frankfurt (8-12 octombrie 2014) şi Istanbul (8-16 noiembrie 2014), Caravana EUB a fost prezentă, prin intermediul Ministerului Culturii, cu peste patruzeci de titluri.

Au călătorit cărţi ce ilustrează colecţiile Editurii Universităţii din Bucureşti şi diversitatea de limbi, literaturi şi culturi studiate în Universitatea din Bucureşti; au fost trimise, de asemenea, publicaţii EUB reprezentative pentru filosofie, istorie veche şi recentă, sociologie, administraţie şi afaceri, teoria economică a religiilor, ramuri din geografie şi geologie, matematică, precum şi pentru cei 150 de ani de existenţă a Universităţii din Bucureşti.

Număr de vizualizări :843


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro