Contemporary Literature Press va lansa volumul ”Limba engleză la Universitatea București. Subiecte date la examenul de admitere”

dec. 14th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român  și  Ambasada Irlandei, anunță publicarea volumului ”Limba engleză la Universitatea București. Subiecte date la examenul de admitere”, de Roxana Petcu. Editat de Lidia Vianu și Violeta Baroană. Volumul se lansează oficial vineri, 19 decembrie 2014, dar poate fi consultat și descărcat din acest moment la adresa de internet: editura.mttlc.ro/petcu-subiecte-admitere.html

În pragul anului 2015, publicăm un număr de subiecte pentru examenul de admitere alcătuite de Roxana Petcu. Această carte vine în ajutorul tuturor celor care intenționează să se prezinte la examenul de admitere la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București.

Subiectele din acest manual au fost date între anii 1999-2014 la examenele de admitere pentru toate secțiile FLLS și Facultății de Litere care studiază limba și literatura engleză.

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website-ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm să vă adresați Editurii,  lidia.vianu@g.unibuc.ro.

Număr de vizualizări :1060


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro