”Crăciunul în Bucureştiul de odinioară”, la Palatul Suţu

dec. 15th, 2014 | By | Category: Eveniment

În perioada 15 decembrie 2014- 15 ianuarie 2015, la Palatul Suţu, sediul Muzeului Municipiului Bucureşti, se deschide o nouă expoziţie outdoor. Trecătorii din centrul Bucureştiului pot admira, pe gardul muzeului, imagini ale felicitărilor şi vederilor de Crăciun….de altă dată!

Imagini alb negru şi color din colecţii particulare, vor sta mărturie anilor în care scrisul de mână era un cadou el însuşi, felicitarea fiind de multe ori o adevarată operă de artă! Pictori, graficieni şi fotografi celebri şi-au aplecat talentul asupra acestor mici produse, unele realizate manual, altele în serie, care la începutul secolului al 19-lea devenau una dintre cele mai folosite şi mai elegante căi de a întâmpina Sărbătorile cu urări din cele mai deosebite.

Expoziţia aduce un parfum de nostalgie pentru vremurile speciale ale copilariei!

Număr de vizualizări :968


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro