“HaHaHappy New Year București 2015!” cu Smiley, numai în Piața Constituției

dec. 22nd, 2014 | By | Category: Eveniment

Primarul General Sorin Oprescu invită bucureștenii la petrecerea de Revelion, care se organizează pentru a 7–a oară consecutiv în Piața Constituției din București, pe 31 decembrie 2014, de la ora 21:00: „La evenimentul pe care-l organizăm la trecerea dintre ani, îmi doresc să fim din nou împreună, să ne bucurăm că suntem sănătoși, să creăm o stare de bine, de prietenie. Să ducem mai departe mesajul Poți să iubești, București! și să conștientizăm fiecare cetățean al acestui oraș, indiferent că este copil sau adult, că el este Bucureștiul.”

Evenimentul intitulat HaHaHappy New Year București 2015 va fi un spectacol inedit, gândit și construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii. Conceptul este inspirat din simbolistica anului 2015, supranumit și „anul luminii”, astfel că va excela atât prin reprezentațiile pregătite de către artiști sau datorită scenografiei surprinzatoare, dar și prin tehnologia video și proiecțiile grafice de ultimă generație. Trecerea în 2015 va fi marcată, la momentul zero, printr-un tun de lumină lansat către cer, urmat de un show impresionant de artificii. Pe scena HaHaHappy New Year București 2015 vor urca cei mai apreciați artiști ai HaHaHa Production – Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Brighi – într-o serie de concerte speciale. Pe durata evenimentului, prietenii HaHaHa Production – Loredana, Andra, Delia și Vama – vor susține spectacole de excepție, pentru a antrena, emoționa și energiza la maximum publicul bucureștean, indiferent de vârstă.

Concertele individuale sau în duet de pe scena HaHaHappy New Year București 2015 vor fi completate cu momente artistice incendiare, susținute de Mirror Dancers – un spectacol-surpriză care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generație; Freakquency – un spectacol de dans unic, în care breakdance-ul întâlnește muzica clasică și cultura urbană; Invaders Show – un performance de dans, lumini și lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureșteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg și Cyborg Girls, cei care vor „acapara” Piața Constituției prin coregrafie și efecte speciale demne de „anul luminii”.

Amfitrionul HaHaHappy New Year București 2015 este Smiley, emblematicul cantăreț, compozitor și producător român, deținătorul a numeroase premii muzicale, care va anima atmosfera din Piața Constituției alături de carismaticul prezentator TV, Pavel Bartoș.

Evenimentul va ajunge în toată țara prin intermediul PRO TV și Acasă, televiziunile partenere ce vor transmite live showul din Piața Constituției.

HaHaHappy New Year București 2015 este conceput pentru a se poziționa ca eveniment major al Capitalei, pentru a crea o punte de legătură între evenimentele de succes desfășurate în anul 2014, cu ocazia împlinirii a 555 de ani de la prima atestare documentră a Bucureștiului – București 555 – și intrarea orașului și a bucureștenilor în „anul luminii”, 2015. Spectacolul face parte din seria de evenimente adresate publicului larg, ce vor fi organizate în Capitală în următorii ani, în pregătirea candidaturii Bucureștiului la statutul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021.

Accesul la eveniment este gratuit.

ARCUB — Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. De la teatru şi muzică, până la arhitectură, pictură şi carte, ARCUB reprezintă arta şi cultura Bucureştiului, colaborând cu organizaţii şi instituţii de profil şi sprijinind totodată proiecte iniţiate în parteneriat. ARCUB este organizatorul Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival, şi al festivalului de muzică clasică, Bucharest Music Film Festival.  În fiecare an, ARCUB se implică în peste 150 de evenimente culturale, al căror public depăşeşte 2 milioane de participanţi.

Parteneri media: Digi TV, TV CITY, RFI România, Radio România Cultural, Radio București FM, mediaTRUST.

Parteneri media online: port.ro, iconcert.ro, 4arte.ro, orasulm.eu, inoras.ro, bigcitylife.ro, goingout.ro, urban.ro, 121.ro, ziarulmetropolis.ro, ileanaandrei.ro, getlokal.ro, psnews.ro

Număr de vizualizări :1117


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro