Vernisajul expoziției Suzana Dan- ”Loc de joacă”, la Aiurart

nov. 12th, 2014 | By | Category: Eveniment

Marți, 18 noiembrie 2014, ora 19.00, la Aiurart ( Str. Lirei nr. 21, București), va avea loc vernisajul expoziției ”Loc de joacă”- Suzana Dan. Curator: Erwin Kessler. Suzana Dan își face loc – loc de joacă la Aiurart.Îndepărtând din peisaj tot ceea ce nu este „Suzi”, Suzana Dan sucește mintea și sufletul locului pentru a-i imprima doar chipul propriu: vesel-sîngeros, abraziv-erotic, para-feminist, dureros de destins. Expoziția va fi deschisă în perioada 18 noiembrie 2014 – 24 ianuarie 2015. AgenţiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Suzana Dan se numără printre cei cîțiva artiști care au deformat-reformat arta românească la începutul anilor 2000, profesînd o artă angajat ne-serioasă. O artă care veștejea obișnuințele și așteptările publicului local, afundat în culturalism, estetism, spiritualism, conformism. Suzana Dan a dat cu pictura de pereți, făcînd să se scurgă din aceasta fluide diverse, lăsate la vedere pentru a oripila și, totodată, pentru a edifica privitorul. În timp, aceasta edificare mereu scormonitoare, niciodată încheiată, mereu reconsiderată, a produs un edificiu, unul șui și șubred, așa cum este mereu arta vie. La Aiurart, acest edificiu se va întinde pe verticală, la orizontală, în diagonală, în toate zările și colțurile, cu toate mijloacele, de la pictură la postură, de la obiect la concept, precept, decept.

Aiurart Contemporary Art Space | București, Lirei 21 | Luni-sâmbătă, 3-7 pm.

Parteneri: Editura Vellant, Asdesign95, Radio România Cultural, Zeppelin, Șapte Seri, Revista Arta, Senso TV Arte, Modernism, ArtClue, Vernisaje, Artindex, Agentiadecarte.ro, Metropotam, AR_chitecture TV, LiterNet.ro, Partnership for the Arts.

Număr de vizualizări :978


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro