Protestul mut „Salvați Studioul de Teatru Casandra” a fost amânat

nov. 7th, 2014 | By | Category: Eveniment

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” anunță că Protestul mut ”Salvați Studioul de Teatru Casandra”, programat pentru data de 10 noiembrie 2014, ora 13:00, a fost amânat până după alegerile prezidențiale. Dorim ca protestul să aibă vizibilitate de sine stătătoare și să nu existe posibilitatea de a fi asimilat politic, în aceste momente de tensiune electorală. De asemenea, eforturile conjugate și susținerea pe care am primit-o ne-au adus în condiția redeschiderii dialogului necesar pentru rezolvarea problemei. Le mulțumim tuturor pentru susținere și entuziasm. Feedback-ul primit ne-a fost extrem de necesar pentru a înțelege că, în campania electorală, fără intenția noastră, protestul ”Salvați Studioul de Teatru Casandra” ar putea să capete o coloratură politică, cu posibilitatea de a fi asimilat de o tabără sau alta, lucru pe care nu ni-l dorim. Mai mult, această manifestare, pe care noi o programasem pentru ziua de luni, 10 noiembrie 2014, nu ar fi dobândit gradul de vizibilitate onest pe care ni l-am propus.

Drept urmare, am decis să amânăm Protestul mut ”Salvați Studioul de Teatru Casandra” fără a renunța la obiectivul propus, acela de a recupera un spațiu investit de 50 de ani de teatru românesc.

Vă mulțumim încă o dată pentru înțelegere!

Pentru mai multe informații:

Departamentul de PR al UNATC „I. L. Caragiale”

Telefon: 021 252 24 80

unatc.ro/salvaticasandra

facebook.com/unatc9


Număr de vizualizări :1043


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro