Ilorian Păunoiu lansează “Agapologia. Logodna iubirii cu libertatea”

nov. 5th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 6 noiembrie 2014, orele 17:30, librăria Semn de Carte din Reșița, str.Libertății 13, va găzdui lansarea volumului de eseuri “Agapologia. Logodna iubirii cu libertatea”, volum apărut cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Părinte IRINEU, Arhiepiscop al Alba Iuliei, la editura Reîntregirea. Lansarea va facilita întâlnirea reșițenilor cu vâlceanul Ilorian Păunoiu, scriitor, publicist și realizator de emisiuni TV care, prin curaj și perseverență, învinge, asemeni reșițeanului Vasile Popovici, o boală severă- distrofie musculară progresivă de tip Duchenne. Invitați speciali: preaonoratul părinte protopop pr. Petru Berbentea, dr. fil. Liubița Raichici, manager general Direcția pentru Cultură şi Patrimoniu Caraș-Severin. Cu participarea extraordinară a  grupului “Strana strămoșească”.

Găsind “bucuriile suferinței” în credinţă, Ilorian Păunoiu logodește iubirea cu libertatea încercând să convingă “oamenii care vin în preajma noastră că sunt făpturi prin esență iubitoare și tot ceea ce dă sensul vieții sunt existența noastră iubitoare și faptele minunate care decurg din acestea… Pentru că toată acea mare durere fizică sau emoțională pe care am trăit-o eu la un momentat dat s-a transformat, miraculos, într-o mare bucurie de a exista”.

Evenimentul este organizat de Lions Club Onix Reșița în parteneriat cu  Metarsis-activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană prin librăria Semn de Carte.

Număr de vizualizări :1151


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro