Expoziția de bandă desenată „Karel Liman #arhitect“, la Casa Mincu

nov. 24th, 2014 | By | Category: Eveniment

În perioada 2-5 decembrie 2014, între orele 10.00-17.00, la Casa Mincu, puteți vizita expoziția de bandă desenată „Karel Liman #arhitect“, care s-a deschis săptămâna aceasta odată cu lansarea cărții cu același nume, de Maria Surducan.

Toată lumea cunoaşte Peleșul, Pelișorul și Branul, dar puțini știu că în spatele lor se ascunde geniul arhitectului ceh al Casei Regale, Karel Zdenek Liman, a cărui viață discretă se pierde în umbra operei sale. O nuvelă grafică și filozofică despre a fi și a crea, a treia din proiectul „Relații ceho-române în banda desenată“.

Eveniment facebook www.facebook.com/events/410135262474013

Intrare liberă.

Număr de vizualizări :885


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro