Daniel Ernestina lansează ”Singurătatea rânjind în mijlocul mulțimii”

nov. 14th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 21  noiembrie 2014, ora 18.00, în Sala Arcub, Muzeul Național al Literaturii Române în colaborare cu Teatrul Portabil (regizor Mihai Lungeanu), vă invită la lansarea volumului ”Singurătatea rânjind în mijlocul mulțimii” de Daniel Ernestina.

Daniel Ernestina este avocat în Baroul Bucureşti. Activitatea sa literară, ca prozator şi dramaturg, cuprinde nuvelistică („Muntele disperării”, 2002), romane („…Ca o pasăre alergând”, 2004) şi piese de teatru („Simfonie pentru violator şi orchestră” – 2007, „Omul care a muşcat un câine” – 2002, „Vis de poet” – 2001, „Glumind cu dragostea şi moartea” – 2000, „Fantezia nebună a unui poet căzut din lună” – 1998, „Al doilea cuplu primordial” – 1996)

Număr de vizualizări :845


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro