„Aromânii în elita bucureşteană a secolului al XIX-lea – Familia Suţu”, la Palatul Suţu

nov. 10th, 2014 | By | Category: Eveniment

Marţi, 11 noiembrie 2014, ora 19.00, la Palatul Suţu, va avea loc o seară specială: „Aromânii în elita bucureşteană a secolului al XIX-lea – Familia Suţu”.  Evenimentul face parte din ciclul „Misterele Bucureştilor – Aromânii”. Invitatul serii: Prof. Dr. Univ. Nicolae Şerban Tanaşoca, directorul Institutului de Studii Sud – Est Europene al Academiei Române. Invitată de onoare: Doamna Alexandra Juvara Chiliman.

Din program: expoziţie de rochii şi costume din secolul al XIX-lea; expoziţie de fotografii din societatea bucureşteană a secolului al XIX-lea;  concert de muzică de bal susţinut de pianista Mihaela Vîlcea de la Opera Naţională din Bucureşti şi soprana Arlinda Morava.

Organizatori: Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Suţu şi Asociaţia „Aromânii”.

web: www.muzeulbucurestiului.ro

facebook.com/MuzeulMunicipiuluiBucuresti

Număr de vizualizări :706


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro