Spectacolul “Fundătura” după Maxim Gorki, la Palatul Național al Copiilor

oct. 15th, 2014 | By | Category: Eveniment

Duminică, 19 octombrie 2014, ora 19.00, la Sala O. Cotescu de la Palatul Național al Copiilor (Bulevardul Tineretului 8-10, București), va avea loc premiera spectacolului de teatru „FUNDĂTURA” după Maxim Gorki. Spectacolul este semnat de Mircea Rusu. În distribuție: studenții din anul III, Arta Actorului (Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, coordonator de an: conf. univ. dr. Doru Ana), cu participarea excepțională a actorilor Ioan Gyuri Pascu, Mircea Constantinescu și Tudorel Filimon.

Sinopsis

Vioiciunea împletită cu disperarea la cea mai înaltă cotă a suportabilității dezvăluie o lume aparte. Speranța este singura verigă ce leagă sufletele de aici cu cele de afară. Poveștile unor oameni speciali care prin modul lor de a fi nădăjduiesc din toate viscerele la o altă viată la fel ca dumneavoastră, publicul, de altfel, pentru că toți avem ceva special în lupta cu propriile neputințe, obsesii, ratări.  Există și fărâma oniricului care pâlpâie necontenit în fiecare dintre noi.  Melanjul dintre visuri și vise, adică tot ce dă savoare omenescului, contopit cu cel dintre amărăciune și dezgust vă vor scormoni semnificative introspecții în adâncurile ființelor dumneavostră.

Pentru rezervări de locuri sunați la: 0765 276 895

Număr de vizualizări :774


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro