Conferinţa „Ce ne împiedică să ne conectăm cu planul vieţii noastre?” susţinută de dr. Cristian Răchiţan, la Colocvio

oct. 23rd, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 29 octombrie 2014, ora 18.00, la Colocvio (Str Nicolae Caramfil 27, sector 1, Bucureşti), va avea loc conferinţa „Ce ne împiedică să ne conectăm cu planul vieţii noastre?” susţinută de dr. Cristian Răchiţan. Din cuprins : Ce din gândirea noastră provoacă stres; cum stresul ne împiedică să ne aliniem cu programul vieţii noastre sau cu destinul; dezbatere pe tema legăturii dintre manifestarea noastră spirituală şi boală. Aveţi ocazia să  participaţi la o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe teme privind situaţii existente în starea dumneavoastră de sănătate.

Dr. Cristian Răchiţan este medic naturopat, de origine română, stabilit în S.U.A., la New York de aproximativ 30 de ani. Faima lui s-a întins cu repeziciune peste 5 continente datorită succeselor pe care le-a avut în tratarea diverselor afecţiuni prin intermediul manipulaţiei, al tratamentelor osteopate. Specialitatea care i-a adus faimă lui Cristian Răchitan este osteopatia – tratarea structurii corpului pornind de la relaţia cauză-efect, cu repere precum coloana vertebrală, sistemul muscular sau sistemul osos. Timp de 7 ani a călătorit în Asia, a studiat medicina acolo, a făcut parte din anumite grupuri de medici cu care a făcut cercetări în Tibet sau în Filipine. A studiat călugării şi performanţele obţinute de yoghinii din Tibet și a practicat ceea ce se cheamă Fake Healing sau operaţii care se fac cu mâna.

www.cristianrachitan.com

www.facebook.com/cristianrachitan?fref=ts

Număr de vizualizări :1020


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro