ArtWeekEnd București poposeşte la Aiurart

oct. 15th, 2014 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 18 octombrie 2014 şi duminică, 19 octombrie 2014, între orele 11.00- 20.00, la Aiurart (Str. Lirei 21, Bucureşti), în cadrul ArtWeekEnd București, se va putea vizita expoziţia Iuliei Nistor | (i)… (ii)… (iii)… (iv)….  Expoziţia este deschisă în perioada 17 septembrie- 7 noiembrie 2014, între orele 15.00-19.00, de luni până sâmbătă.

ArtWeekEnd București continuă inițiativa proiectului Noaptea Albă a Galeriilor, promovând pentru publicul din București arta contemporană și tinerii artiști emergenți din România. Diversificând programul evenimentelor cuprinse în cadrul NAG, ArtWeekEnd oferă publicului posibilitatea de a petrece, de aceasta dată în diurnă, un întreg weekend în compania artelor contemporane și a spațiilor care le promovează.

Aiurart se numără printre cele 22 de galerii de artă contemporană care participă la ArtWeekEnd București cu numeroase proiecte şi expoziții De asemenea, Aiurart  invită familiile cu mici consumatori de artă contemporană la expoziția (i)… (ii)… (iii)… (iv) şi-i provoacă pe curioşi să afle legătura logică sau imaginativă dintre culori, constelații și cuvinte, după o schemă jucăușă propusă de artista care expune: Iulia Nistor. Mai multe detalii despre această initiaţivă pe  site-ul Asociaţiei Da’ De Ce. (www.asociatiadadece.ro/program/constelatii-culori-cuvinte )

Număr de vizualizări :742


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro