Alina Ilioi lansează volumul „Aşa vei şti că l-ai întâlnit pe EL”

oct. 22nd, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 27 octombrie 2014, ora 19.00, la Salon Golescu (Str. Nicolae Golescu, nr. 17), va avea loc lansarea volumului „Aşa vei şti că l-ai întâlnit pe EL” de Alina Ilioi.

Alina Ilioi s-a născut la Rădăuţi, judeţul Suceava. La cei 23 de ani îşi aşterne gândurile pe blogul Gânduri ascunse (alinailioi.ro/ ).

„Aşa vei şti că l-ai întâlnit pe EL” este o carte despre viaţă, luptele sufleteşti, despre pierderea identităţii şi o regăsire a sinelui, a persoanei iubite şi a lui Dumnezeu.

Număr de vizualizări :2298


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro