A cincea ediţie a concursului literar pentru amatori „Incubatorul de condeie”

oct. 14th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 13 octombrie – 13 decembrie 2014, se va desfăşura o nouă ediţie a concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” IDC, organizat de AdLittera. Concursul se va desfăşura în mediul online, fiind o competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară.  Înscrierile au loc în intervalul 13 octombrie – 23 noiembrie 2014 pe site, conform Regulamentului.  Jurizarea va avea loc pînă în data de 30 noiembrie 2014.  Vor fi premiate în data de 13 decembrie 2014, cele mai creative, originale şi inovative texte.

Ca și în precedentele ediții, concursul aflat la a V-a ediție este structurat pe două secţiuni – Poezie şi Proză scurtă.

Juriul este compus din scriitori cu experiență, dar şi din „condeiele” care s-au făcut remarcate la ediţiile anterioare ale concursului.

Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC în ediție hard-copy și în format digital.

În paralel cu desfăşurarea concursului, scriitorii amatori înscriși în concurs vor putea participa în fiecare sâmbătă, gratuit, în perioada 25 octombrie – 22 noiembrie 2014, la Bucureşti, la o serie de ateliere de creaţie literară, coordoonate de poetul Dan Mihuț. De asemenea, în paralel, vor fi organizate şi concursuri de creație literară pe reţeaua de socializare Facebook pentru câştigarea unui loc la aceste atelierele creative.

AdLittera este un proiect amplu, îndeplinind totodată și funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale având componente de educare prin cultură și artă. Proiectul promovează și dezvoltă campanii de cultură literară și căută surse de finanțare pentru proiecte editoriale.

Conceptul, planificarea acțiunilor și comunicarea publică sunt gestionate de către d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuală. AdLittera este divizia CSR a buticului de creație, nișată în palierul cultural.

Mai multe informații despre Concurs și Atelierele IDC se găsesc pe website-ul dedicat Concursului IDC, la adresa http://idc.adlittera.com .

Număr de vizualizări :1634


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro