“Grafica românească 2014”, la Galeria Căminul Artei

oct. 15th, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 22 octombrie 2014, ora 18.00, la Galeria Căminul Artei ( Str. Biserica Enei  nr.16, Bucureşti), va avea loc vernisajul expoziţiei “Grafica românească 2014”.  Expoziţia va fi deschisă în perioada 22 octombrie- 9 noiembrie 2014. Proiectul este realizat de către Uniunea Artiştilor Plastici din România, în parteneriat cu ARCUB- Centrul de proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti. Expoziţia reuneşte în spațiile Galeriilor Căminul Artei și Simeza 155 de lucrări de grafică a 80 de artişti din ţară și străinătate.

Aflată la a patra ediţie, continuatoare a ediţiilor precedente, expoziţia îşi construieşte un drum din ce în ce mai vizibil. Artişti, critici, galerişti, consumatori de artă, sau studenţi pot descoperi aici nume, tehnici, tendinţe, dar şi un topos al întâlnirii în aria vizibilului tăcut, dar grăitor, al graficii.

Număr de vizualizări :1186


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro