Lansarea albumului monografic arh. Louis Pierre Blanc de Oana Marinache și Cristian Gache

sept. 12th, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 17 septembrie 2014, de la ora 18:30, în holul principal al Ministerului Agriculturii din Bucureşti, Asociația și Editura Istoria Artei au placerea sa va invite la evenimentul de lansare a albumului monografic arh. Louis Pierre Blanc de Oana Marinache și Cristian Gache,  în prezenta E.S. Ambasadorul Elvetiei, domnul Jean-Hubert Lebet, Ministrului Agriculturii, domnul Constantin Daniel, Directorului Arhivelor Nationale ale Romaniei, domnul dr. Ioan Drăgan. Accesul la eveniment este  permis doar pe baza de invitaţie.

Volumul inaugureaza colecția „Arhitecti de neuitat” si apare cu sprijinul Ambasadei Elvetiei in Romania, Fondului Sponsorilor Elvetieni in Romania și al doamnei Mihaela Stoica.

Număr de vizualizări :1421


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro