Gerry Robert, autorul bestsellerului „The Millionaire Mindset” , la Bucureşti

sept. 18th, 2014 | By | Category: Postcard

Miercuri, 12 noiembrie 214, la Marshal Garden Hotel din Bucureşti, Gerry Robert, declarat de New York Times drept „cel mai bine vândut autor” pentru cartea sa, „The Millionaire Mindset”, va suţine pentru prima dată la București un seminar GRATUIT. Multi-milionarul Gerry va împărtăși românilor idei și strategii de marketing descoperite şi testate pe parcursul carierei sale de peste 40 de ani. Seminarul se adresează tuturor antreprenorilor, consultantilor, experţilor în dezvoltare personală şi tuturor celor care vor să afle mai multe despre cum îşi pot creşte notorietatea, domina piaţa locală şi construi un brand puternic. Autorul bestsellerului „The Millionaire Mindset” va dezvălui ideile sale neconvenționale și inovatoare despre cum îţi poţi scrie propria carte în mai puțin de 40 de ore şi cum să o transformi într-un instrument de marketing care sa iti genereze venituri. Evenimentul cu participare gratuită susţinut la Bucureşti, face parte dintr-o serie de seminarii pe care Gerry Robert le susţine în această toamnă în toată lumea. Organizatorii evenimentului, Born2Succeed, au reuşit să adauge capitala României pe lista oraşelor incluse în seria de evenimente semnate Gerry Robert, alături de Londra, Amsterdam, Toronto, Chicago, San Diego şi Texas. Gerry Robert provine dintro familie defavorizată din Canada. A fost nevoit să abandoneze şcoala la 18 ani şi să înceapă să îşi câştige propria existenţă. În numai doi ani, a reuşit să îşi schimbe radical destinul ajungând dintr-un om care trăia de pe o zi pe alta, să câștige primul său milion de dolari.  De atunci, Gerry a generat venituri de peste 100 milioane de dolari si a impartit scena cu unii dintre cei mai bogați oameni din lume precum Bill Clinton, Donald Trump, Sir Richard Branson şi Anthony Robbins. A lucrat pentru mari corporații precum Microsoft, Google, IBM, General Motors, Malaezia Airlines și a susținut seminarii live pentru peste 3 milioane de oameni.

Gerry Robert îți captează atenția din primul minut  iar ideile sale neconvenționale, te vor convinge că este un maestru al marketingului’, spune Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed.

Suntem foarte încântați că Gerry a acceptat invitația noastră de a veni la București să împărtășească cu românii din secretele succesului său. Am avut șansa să îl cunosc pe Gerry în cadrul unui seminar în Londra unde am aflat tehnici inovatoare de atragere a clienților. Le-am pus în aplicare, iar rezultatele au fost peste aşteptări – asa ca ne-am decis sa il aducem si in Romania.’ , a completat Irina Alionte, co-fondator Born2Succeed.

Toţi participanţii vor primi cadou la finalul seminarului instrumente şi materiale de marketing în valoare de peste 700 euro. Acestea constau în cursul online semnat de Gerry Robert “How to Publish a Book & Grow Rich“ şi acces la programul online ‘Fully Booked in 30 Days Challenge’, oferit de Born2Succeed, structurat în 4 module care includ tutoriale video de Facebook marketing.

Evenimentul este gratuit, însă numărul de locuri este foarte limitat. Înscrierile la eveniment se pot face pe www.born2succeed.ro/seminar unde se găsesc şi mai multe informaţii.

Despre Born2Succeed

Born2Succeed este platforma de coaching și dezvoltare personală pentru experți, consultanți și furnizori de servicii, oferind soluții practice pentru a obține succesul dorit. Sub atenta îndrumare a mentorilor, membrii comunității Born2Succeed pun în aplicare principii valoroase ale antreprenorilor de succes și sunt permanent motivați să își respecte planul de dezvoltare a afacerii. Mai multe detalii pe www.born2succeed.net și pe pagina de Facebook Born2Succeed International.

Număr de vizualizări :1898


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro