Atelier de scriere creativă SF & Fantasy cu Michael Haulică și Oliviu Crâznic

sept. 27th, 2014 | By | Category: Postcard

În perioada 15 octombrie – 26 noiembrie 2014, va avea loc singurul atelier de scriere creativă nişat pe SF & Fantasy, organizat de Bookblog.ro împreună cu Revista de Povestiri .

Înscrierile la curs sunt deschise până pe data de 13 octombrie 2014. Pentru a participa, trimite motivația ta pe adresa: simina[at]revistadepovestiri[punct]ro. Numărul de locuri este limitat la 15.  La finalul cursului, proza ta bine finisată și aranjată va fi publicată într-o antologie de texte SF & Fantasy la Editura Millenium Books. Cu alte cuvinte, după acest curs ești autor debutat și publicat. Profesorii tăi de scriere creativă în SF & Fantasy vor fi Michael Haulică, Florin Pîtea, Oliviu Crâznic și Marian Coman. Cursul se va ține într-un loc central din București, costă 600 de lei și cuprinde 12 întâlniri, câte două pe săptămână.

De ce un atelier dedicat SF & Fantasy? Pentru că nicăieri nu ai nevoie de mai multă imaginație și totodată de credibilitate atunci când vrei să creezi noi lumi. Să nu uităm nici că tehnica literară contează, de aceea vei participa la discuții despre structură, personaje, dialog, ritm și dozaj, fluența scriiturii și câte și mai câte.

Mai multe detalii despre atelier la adresa revistadepovestiri/atelierSFF și Event pe Facebook

Număr de vizualizări :903


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro