Romanul de ficțiune „Sărutul Îngerului“ scris de Alina-Maria Grigore

aug. 30th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Universitară din București a apărut romanul de ficțiune „Sărutul Îngerului“ al Alinei-Maria Grigore. Construit pe tiparul thriller-ului gothic, romanul provoacă cititorii la o incursiune palpitantă în lumea vampirilor energetici. „Lecturând Sărutul Îngerului, recentul roman al tinerei scriitoare Alina Maria Grigore, poți experimenta sentimentul acut al curiozității întinse la maxim! Pasajele tumultuoase, misterul așternut la tot pasul, eleganța și impetuozitatea personajelor unui timp generos, cu maniere alese dar împovărate de lupta implacabilă dintre bine și rău, ingenuoase răsturnări de situație cum rar se mai pot întâlni, un scris exuberant într-o vervă metafizică ce parcurge ca un fir roșu întregul construct dezvăluie experiența matură a condeiului și o impresionantă cunoaștere a tipologiilor umane, pe care autoarea le manipulează cu abilitate extremă.“ (Alexandru Mihail Cernat).

Cărți publicate: Dincolo de porțile timpului (Ed. Universitară, 2008), Pana Neagră (Ed. Cetatea de Scaun, 2011), Vino cu mine… (Ed. Systmanager 2011), ChronoGate (Ed. Systmanager 2012), Sărutul Îngerului (Ed. Universitară, 2014)

Alina Maria Grigore  www.almagri91.wix.com/alina-maria-grigore

Ed. Universitara: http://www.editurauniversitara.ro/carte/timp_liber-17/sarutul_ingerului/10910

Număr de vizualizări :1792


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro