Concert Kindlein & Kindlein la Sinagoga din Cetate, Timișoara

aug. 2nd, 2014 | By | Category: Eveniment

Luni, 4 august 2014, de la ora 21.00, la Sinagoga din Cetate (Timișoara), va avea loc un concert Kindlein & Kindlein, în cadrul căruia se pot asculta poeziile unor poeţi clasici sau contemporani acompaniaţi de chitara austică, chitara electrică sau acordeonul în compoziţiile lui Emil Kindlein. Inviat special este Eric Kindlein, care va interpreta la vioară fantezia nr 1 de Telemann. În prezent Eric studiază la Johann Joseph Fux Konsevatorium din Graz. „Am mai cântat împreună cu fiul meu pe scenă. Dar acele apariţii au fost mai mult o joacă. Acum Eric e un violonist de muzică clasică în dezvoltare. Mă bucur foarte mult ca a acceptat sa cânte cu mine.” (Emil Kindlein)

Evenimentul este organizat de Ambulnaţa Culturală împreuna cu OSUT şi susţinut de Societatea Filarmonică din Timişoara.

„Sunt vrăjit de vremurile vechi, de atmosfera începutului de secol trecut. Încerc să pun pe note din prezent toată această nostalgie. Sunt impregnat sonor de anii ’60 – ’70 dar cred că trebuie să cânt ca în 2014. Nu ştiu dacă reuşesc dar cu siguranţă sunt ceea ce sunt… ” (Emil Kindlein)

Intrarea se face pe baza donaţie voluntară. Toate fondurile vor fi folosite pentru susţinerea Sinagogii din Cetate.

Număr de vizualizări :959


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro