Nicolae Coande și Luiza Mitu sunt „De la Cetatea Băniei la Cetatea Poeziei: poeţi craioveni în oglindă”

iun. 22nd, 2014 | By | Category: Eveniment

Luni, 23 iunie 2014, de la ora 18.00, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu“, Craiova, în cadrul proiectului poeticesc „De la Cetatea Băniei la Cetatea Poeziei: poeţi craioveni în oglindă”, se va desfășura „confruntarea” dintre poeții Nicolae Coande și Luiza Mitu, un dialog al generațiilor menit să familiarizeze publicul cu poezia craioveană contemporană. Întâlnirea va fi moderată de Petrişor Militaru.

Cei doi poeţi craioveni vor citi din creaţia proprie și vor împărtăşi cu publicul prezent credo-ul lor poetic, precum și opinia lor despre poezia celuilalt.

La finalul întâlnirii poeţii invitaţi vor răspunde întrebărilor din public.

Număr de vizualizări :848


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro