Avocatul Gheorghe Piperea, la Conferințele TNB

iun. 7th, 2014 | By | Category: Eveniment

Duminică, 8 iunie 2014, de la ora 11.00, la Sala Mică a Teatrului Național București, avocatul Gheorghe Piperea vorbește despre drepturile de autor la Conferințele TNB, în cadrul întâlnirii ”Despre talibanism juridic și abuz de putere: TVA pe veniturile din drepturile de autor”. Aceasta este ultima întâlnire a stagiunii.


Întreaga conferință (incluzând și discuțiile cu publicul) va fi editată video și pe print, la începutul stagiunii viitoare, și va putea fi achiziționată de la standurile de carte din foaierele TNB.

Mai multe detalii aici: http://www.tnb.ro/ro/gheorghe-piperea-despre-talibanism-juridic-si-abuz-de-putere-tva-pe-veniturile-din-drepturi-de-autor.

Număr de vizualizări :871


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro