Tiberiu Stoia expune, la Reșița, fotografii de ”La capătul Pământului”

mai 5th, 2014 | By | Category: Eveniment

Marţi, 6 mai 2014, de la ora 17:00, la librăria Semn de Carte din Reşiţa (str. Libertăţii 13), va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie “La capătul Pământului”, aparţinand inginerului geolog Tiberiu Stoia. Bocşan la origine, pasionat de călătorii, Tiberiu Stoia pune la dispoziţia publicului larg 50 de fotografii cu imagini din traseul parcurs în 6 săptămâni: Uruguay – Argentina –Chile, în deşertul Atacama- considerat ca fiind “cel mai uscat loc de pe Pământ”, acolo unde, spune legenda, “moartea e veşnic prezentă dar speranţa nu moare niciodată”.

Vor fi prezente în expoziţie fotografii din capitala minerilului chilian Copiapo, precum şi cele mai importante puncte turistice: Valparaiso, Villa Rica, San Martin, Bariloche, El Chalten, El Calafate, Puerto Natales, Puntea Arenas, Capul Horn şi Ushuaia.

Număr de vizualizări :836


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro