”Visul unei nopți pe Facebook”, de Mirela Lungu, lansată la Bookfest

mai 30th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 31 mai 2014, de la ora 16.00, la standul editurii Herg Benet (imprint Karth), B22 din C2 – Romexpo, din cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, va avea loc lansarea celui de-al treilea volum de poezie semnat de Mirela Lungu, ”Visul unei nopți pe Facebook”. Vor participa Alex Ștefănescu și Mihail Gălățanu, precum și actrița Crina Matei, care va susține o lectură publică din poemele autoarei.


”Este un volum cu poeme speciale de dragoste (vers alb), așa cum poate fi ea trăită și înțeleasă în secolul XXI, prin prisma unor relații interumane din ce în ce mai complicate și volatile.
Cartea are un outfit modern, non-conformist și surprinzător, mai ales prin conținut.
Se va oferi un premiu deosebit celor interesați de volum, o superbă rochie semnată Geanina Punkosti, care va fi prezentă în stand pe durata evenimentului.
Inclusiv ținutele autoarei (subsemnata) și a actriței Crina Matei vor purta aceeași semnătură specială.” Mirela Lungu

Număr de vizualizări :1313


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro