”H’ORA COMICĂ”, expoziție de caricatură marca Horațiu Mălăele

mai 28th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 29 mai 2014, de la ora 18.00, în foaierul Teatrului de Comedie din București va avea loc vernisajul expoziției ”H’ORA COMICĂ”, ce cuprinde nouăsprezece caricaturi semnate de Horațiu Mălăele. Evenimentul are loc în cea de-a șasea zi a fesCO – Festivalul Comediei Românești. AgențiadeCarte.ro este partener media al festivalului.


festCO va continua cu mai multe evenimente:
La ora 18.30, IRLO (street artist), va continua performance-ul vizual din fața Teatrului de Comdie. Artistul va desena pe un banner de mari dimensiuni elemente inspirate din tematica festCO 2014. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Festivalului Comediei Românești – festCO. IRLO – street artist ce face parte din gruparea artistică Biserika. Personajele sale ficționale împânzesc zidurile din Bucureşti, Timişoara, Cluj, Arad, Deva, Sibiu, Brașov, Ploiești, Bistrița, Constanța. În afara granițelor a expus şi la New York şi Berlin.
A pictat live pe pereţii de la Street Delivery, pe rampele de la Skate Park Herăstrău, în Parcarea Ciclop – Episodul 3 (2013), Summer Well, Ironiak BBQ, StudentFESST Timișoara, Train Delivery – București 2013, Rahova Delivery – București.
A expus in Galeria de Artă Contemporană a Muzeului Național Brukenthal din Sibiu (2008, 2009), în Galeria ICR din New York (2009) și în Vatra Collective – București (2012).

La ora 19.00, la Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” va fi programat spectacolul MOBILĂ ŞI DURERE de Teodor Mazilu, direcția de scenă Victor Ioan Frunză (2h 30’).

În cadrul secțiunii OFF, la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului de Comedie va avea loc spectacolul de licență al U.N.A.T.C „I.L.Caragiale” București – STEAUA FĂRĂ NUME de Mihail Sebastian, clasa prof. univ. dr. Florin Zamfirescu.

Cinemateca festCO și Caravana filmului românesc vor proiecta începând cu ora 21.30, în fața Teatrului Comedie, filmul DIVORȚ DIN DRAGOSTE, regia: Andrei Blaier. Actorul invitat va fi Emilia Popescu.

Număr de vizualizări :1340


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro