Teodora Câmpineanu aduce „Romeo și Julieta” pe scena Teatrului de Comedie

apr. 10th, 2014 | By | Category: Eveniment

Marți, 15 aprilie 2014, de la ora 19:00, la Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie din București, Compania „Clan’Destin” va prezenta spectacolul „Romeo și Julieta” de William Shakespeare. Regia, adaptarea scenică și scenografia: Teodora Câmpineanu.

„’The time is out of joint!’ Binele și răul coexistă în noi și în lume, iar sufletul nostru trudește într-o continuă căutare, uitând adesea că singura cale spre desăvârșire este iubirea. Dedic acest spectacol tuturor celor rătăciți, însă nu pierduți. Celor care încă mai cred.”   Teodora Câmpineanu

Regia, Adaptarea scenica și Scenografia: Teodora Câmpineanu

Muzica: Michi – Șuie Paparude (cu fragmente din Monteverdi, Bach, Biosphere)

Coregrafia: Andreea Belu

Asistent regie: Alexandra Popa

PR: Raluca Rădoi

Foto: Ștefan Lucian Vlădescu (PrinLentilă.ro)

Distribuția:

Romeo: Răzvan Amitroaei

Julieta: Raphaela Lei

Lorenzo: Andrei Merchea

Doica: Carolina Vasile

Mercuțio: Bogdan Costea

Benvolio: Răzvan Ilie

Lady Capulet: Dina Rotaru

Capulet: Daniel Iordan

Tybalt: Alin Popa

Paris: Eduard Cîrlan

Lady Montague: Bianca Laiu

Montague: Radu Solcanu / Iulian Sfircea

Peter: Cristi Constantinescu / Filip Popa

Ducele: Dragoș Muscalu

Spițerul: Bogdan Bran

Calugărul Ioan: Filip Popa / Cristi Constantinescu

Irina Cepoi, Cristina Boubătrân, Laura Tomescu, Andreea Ghiță, Ioana Vlădescu, Roxana Neagu, Carmen Manac, Andreea Boșneag, Ioana Bocșa, Andreea Nemil, Mihaela Serdaru, Andreea Suilea, Alina Popa, Altan-Dan Safta-Zecheria.

Durata spectacolului: 3h (cu pauză 15 minute)

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului de Comedie și online pe www.comedie.ro la prețul de 33RON.

Număr de vizualizări :1334


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro