Tabăra Coolturala BookLand, ediția a doua

apr. 1st, 2014 | By | Category: Postcard

În perioada 29 iunie – 7 septembrie 2014, în trei locuri concomitent (Valea Lotrului – Vâlcea, Bran – Moeciu și Munții Apuseni), se va desfășura Tabăra Coolturală BookLand, ediția a doua, structurată pe 10 module, a câte o săptămână fiecare. Copiii și tinerii cu vârste între 11 și 18 ani vor avea parte de un program variat axat pe cunoaștere, socializare și sănătate fizică și mentală, implementat de specialiști: artiști, scriitori, actori și oameni de afaceri. ”Cu siguranță, ideea de tabără trezește nostalgii multora dintre noi. Acesta este și motivul pentru care am vrut să recreăm atmosfera de tabără, cu libertatea, distracțiile și plimbările în natură pentru noile generații. Am adăugat bineînțeles activități educative, prin care copiii și adolescenții să descopere un altfel de mod de a învăța, pe placul lor, fără constrângeri. Credem că Tabăra BookLand este o experiență transformatoare pentru tineri, care, pe lângă prieteniile pe care le vor lega și amintirile frumoase cu care vor rămâne, vor deveni mai siguri pe ei, vor avea perspective noi și se vor autoconvinge de utilitatea educației.”, afirmă Mihaela Petrovan, inițiatoarea Taberei Coolturale BookLand.

Mai multe detalii și informatii despre Tabăra Coolturală Bookland pe www.book-land.ro/tabara

BookLand a luat naștere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană natională, vizitând în 3 ani peste 40 oraşe şi fiind activ peste 600 zile. Librăria online www.book-land.ro şi Tabăra Coolturală BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinţe practice pentru tineri BookLand Evolution şi platforma cu joburi part-time, internship, traineeship şi oferte de practică www.inPractica.ro îi completează abordarea social-educaţională asumată.

Număr de vizualizări :1109


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro