„Simfonie pentru flaut și… nimeni”, la Teatrul de Emoție din Sf. Gheorghe

apr. 4th, 2014 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 5 aprilie 2014, la Teatrul ”Andrei Mureșanu” din Sf. Gheorghe are loc o dublă premieră, apariția celui mai nou teatru, Teatrul de Emoție, al cărui director este Laurențiu Calomfirescu, precum și a spectacolului „Simfonie pentru flaut și… nimeni”, după Gheorghe Truta.


Acest spectacol se va juca și în București și este o coproducție între Teatrul de Emoție și Teatrul ”Andrei Mureșanu”, din Sf Gheorghe. Din distribuție fac parte Mihaela Subțirica și Ion Marinescu Turla. Scenografia: Gabi Stamate. Regia: Laurențiu Calomfirescu.

Număr de vizualizări :1161


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro