Proza lui Gabriel Garcia Márquez, dezbătută la Clubul de lectură ”Calderon”

apr. 8th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, de la ora 12.00, la Biblioteca Centrală Universitară din București, va avea loc o nouă ediție a Clubului de lectură „Calderon”. În centrul discuției se află o proză márqueziană de numai douăzeci de pagini, „Urma sângelui tău pe zăpadă”, textul-epilog al culegerii „Douăsprezece povestiri călătoare”, tradusă la editura RAO. Invitatul special al reuniunii este scriitorul Sorin Lavric.

Susținut de Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, evenimentul are loc în frumosul edificiu din Piața Revoluției. Cei interesați să participe sunt așteptați, cu un sfert de oră mai devreme, în Salonul „Carol I”, Corp Fundație, intrare Calea Victoriei, nr. 88. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Număr de vizualizări :893


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro