Ziua Internațională a Poeziei, sărbătorită la Cluj

mart. 18th, 2014 | By | Category: Postcard

Miercuri, 19 martie 2014, de la ora 12.30, la Sediul Central al Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj (Calea Dorobanţilor nr. 104, Sala media, etaj VII), va fi sărbătorită Ziua Internațională a Poeziei. Horia Bădescu va prezenta antologia ”Clujul poeţilor”, apărută de curând la editura Eikon, și mai mulți poeți clujeni vor susține un recital.


Ziua Internațională a Poeziei, sărbătoare declarată de UNESCO din anul 1999, se sărbătoreşte pe data de 21 martie, drept recunoaștere a faptului că oamenii de litere și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale. „Ziua internațională a poeziei” urmărește să susțină creația poetică, stabilirea unui dialog între poezie și alte genuri ale creației, editarea și promovarea poeziei ca artă deschisă oamenilor.
Intrarea la eveniment este liberă.

Număr de vizualizări :1111


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro