Trofeul ”Club A” – Avanpost Rock continuă cu o nouă competiție artistică

mart. 24th, 2014 | By | Category: Proiecte

Marți, 25 martie 2014, de la ora 19.30, la Club A din București, are loc o nouă întâlnire live din cadrul ediţiei a doua a competiţiei Trofeul “Club A” – Avanpost Rock. Vor concura trupele Treişpe Cuvinte, The CitiSens şi La Vie en Prose. Invitaţii speciali ai serii sunt cei de la Semne. Intrarea este liberă.


Treişpe Cuvinte înseamnă cinci adolescenţi din Constanţa, devotaţi curentului indie/britrock. Formaţia există din 2011 şi a susţine concerte în oraşul de reşedinţă, dar şi în Bucureşti sau în Bulgaria. O piesă a celor de la Treişpe Cuvinte, “Revo”, a reuşit chiar să intre în playlist-ul Radio Guerilla.

Componenţa Treişpe Cuvinte:
Mara Toader – voce
Ioana Dumitrescu – chitară
Corina Panait – keyboards, backing vocals
Laurențiu Tănase “Kazy” – bass
Andrei Popa – tobe

https://www.facebook.com/treispecuvinte?fref=ts

The CitiSens s-a înfiinţat la jumătatea anului trecut, dar formaţia şi-a definitivat deja un repertoriu propriu şi a avut o serie de apariţii live. Trupa practică un stil aflat la confluenţa dintre rock, blues şi funk.

Componența The CitiSens:
Sabina – solistă vocală
Andrei-Miron Mancaș – chitară solo
George Sohan – chitară ritmică
Rah Balașov – bass
Vlad Ploeșteanu – tobe

https://www.facebook.com/thecitisens

La Vie en Prose este o trupă alcătuită din muzicieni cu experienţă, ce repetă în formula actuală din aprilie 2012. Debutul scenic s-a petrecut în ianuarie anul acesta, pe scena Club A. Componenţii formaţiei afirmă că “practică un stil fuzionard, care amestecă blues-ul cu funk-ul – și rock-ul alternativ cu bossa-nova.”.

Componenţa La Vie en Prose:
Florentina Ciobanu – voce (Pontice; ex-Regal, Harmonix)
Geo Vila (chitară; Robert Turcescu & Casa Presei)
Alex Călin (bass; ex-Havana Club Orchestra)
Răzvan Mateescu (tobe; ex-Roata)

https://www.facebook.com/pages/La-Vie-en-Prose/747873311922504

Semne, cei care vor susţine un recital ca invitaţi speciali, au deja în spate o activitate destul de bogată. Liderul şi vocalistul trupei este Adrian Tănase, bine cunoscut atât ca parte a duo-ului de folk alternativ Ţapinarii, cât şi ca realizator al emisiunii “Rocku’ lu’ Tănase”, la Radio3net. El a fondat în Semne în 2007, susţinând primul concert pe scena Club A.

În anii care au urmat, formaţia a cântat în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Costineşti sau Vama Veche. Au fost realizate câteva înregistrări şi un videoclip, dar continuitatea trupei a fost afectată de o serie de schimbări de componenţă. În 2012 Semne a participat la prima ediţie a Trofeului “Club A”, ocupând poziţia a 10-a.

După o pauză de aproximativ un an, Semne a revenit într-o nouă alcătuire şi cu un suflu cu totul nou. Alături de Adi Tănase, dintre membri fondatori se mai regăseşte basistul Ionuţ Ivana.

Componenţa Semne:
Adrian Tănase – voce
Alex „Rudotel” Florescu – chitară
Angela Mihalcea – chitară
Ionut Ivana – bass
Mihai Nicolau – tobe

https://www.facebook.com/trupaSEMNE?fref=ts

Prezenta ediţie a competiţiei Trofeul “Club A” – Avanpost Rock a debutat pe 23 aprilie 2013. Iată trupele care ocupă momentan primele zece poziţii din clasament, pe baza cumulării punctajului acordat de juriu cu prilejul celor două înfăţişări de până acum:

1. Agora 823 de puncte
2. Just Another Lie 819 pct.
3. Ask the Fools 810 pct.
4. 9,7 Richter 772 pct.
5. OpenMind 765 pct.
6. Sketch 754 pct.
7. Ten Times Treason 718 pct.
8. TEHI (ex-The Eyes Have It) 716 pct.
9-10. Wilder 707 pct.
9-10. Dark Fusion 707 pct.

Număr de vizualizări :1096


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro