Mihai Stănescu expune grafică și lansează volumul ”Realizările Guvernului Ponta în anul 2013”

mart. 25th, 2014 | By | Category: Eveniment

În perioada 26 martie – 6 aprilie 2014, în Sala Acvariu a Muzeului Național al Țăranului Român din București, va putea fi vizitată expoziția ”Realizările Guvernului Ponta în anul 2013”. Miercuri, 26 martie 2014, de la ora 18.00, artistul va vernisa această expoziție și, de asemenea, va lansa și cartea cu același nume.

Artistul s-a hotărât să apară în public cu o expoziție după ce o tânără, care intrase în magazinul de căni de la Sala Palatului, l-a întrebat: „Mai trăiește Stănescu ăsta?”

„Trăiește, acum e plecat în Thailanda, îi țin eu locul”, a răspuns artistul care este încă în viață – motiv pentru care o Casă de Licitație nu i-a primit cele 20 de lucrări care vor fi prezentate miercuri la Sala Acvariu.

Mihai Stănescu s-a născut la țară, într-o familie de țărani, de aceea a ales Muzeul Țăranului pentru a expune.

După ’89, în afară de caricaturi a vândut și idei de publicitate, majoritatea publicate în penultimul album ”Cum îți vin ideile, Mihai Stănescu?”. Întrebat cum negociază prețurile, artistul a răspuns : „Clienții propun o sumă iar eu scad.”

Număr de vizualizări :1006


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro