Jurnalistul Mihai Radu lansează primul său roman: ”Sebastian, ceilalţi şi-un cîine”

mart. 21st, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 26 martie 2014, de la ora 18.00, la Clubul Ţăranului (Kiseleff nr. 3, Bucuresti), va avea loc lansarea volumului ”Sebastian, ceilalţi şi-un cîine”, romanul de debut al jurnalistului Mihai Radu, apărut de curând la Editura Polirom, în colecţia „Ego. Proză”, şi în format electronic. Invitaţi: Cristian Teodorescu, Florin Iaru, Bogdan-Alexandru Stănescu.


Mihai Radu are 36 de ani şi a absolvit Facultatea de Filosofie a Universităţii „Al.I. Cuza” din Iaşi. Este jurnalist la săptămânalulCaţavencii. În anul 2013 a publicat, împreună cu Simona Tache, cartea ”Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut”.
”Sebastian, ceilalţi şi-un cîine” este o carte recomandată de Radio Guerrilla şi Caţavencii

Anul acesta se împlinesc 10 ani de când Editura Polirom a lansat colecţia „Ego. Proză”, coordonată de Lucian Dan Teodorovici, o colecţie menită să propună cititorilor cât mai mulţi scriitori tineri, prozatori care să vă poată convinge că nu sunt cu nimic mai prejos decât autorii consacraţi.

Număr de vizualizări :1061


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro