Insecta”, one woman show cu Ștefania Dumitru

mart. 30th, 2014 | By | Category: Postcard

Luni, 31 martie 2014, de la ora 21.00, la Alandala (str. Aurel Vlaicu, nr 70, București) va avea loc spectacolul „Insecta”, un “One Woman Show” cu Ștefania Dumitru. Adaptare după Claire Castillon. Regie: Marina Cristina Malaia. Actriță: Ștefania Dumitru. „Dacă mi-e frică, ea sună; dacă mi-e sete, ea transpiră; nu s-a mai văzut să dai atâta fără nimic în schimb. Dacă eu iau, ea dă. Dacă eu merg, ea aleargă în întâmpinarea mea. Dacă plec, ea revine. Uite, încerc. Ar fi bine…” (fragment)

Actrita Ștefania Dumitru este câștigătoare a mai multor premii de interpretare, printre care Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină în rol principal în cadrul Festivalului “Jos Pălăria” și Premiul pentru cea mai bună actriță în cadrul Galei Hop a Tânărului Actor din 2011.

Rezervări la 0720 326 925 – 0740 471 901 (30 locuri disponibile).

Număr de vizualizări :1668


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro