Igloo își aniversează cei 13 ani de existență la Galeria Galateca

mart. 17th, 2014 | By | Category: Postcard

În perioada 18 – 28 martie 2014, Galeria Galateca (str. Maria Rosetti, la parterul BCU, București), găzduiește expoziția aniversară ”IGLOO 13 ani”, un proiect multimedia ce transpune ingenios 13 ani de activitate editorială și tot atâția ani de muncă de proiectare, peste o sută de reviste, zeci de albume și colecții, numeroase proiecte de arhitectură, design și restaurări ce definesc pe scurt existența Igloo – media & architecture – din 2001 și până azi. AgențiadeCarte.ro este partener media al Galeriei Galateca.


”Aniversarea celor 13 ani este o retrospectivă a celor mai importante momente din istoria Igloo, o privire asupra principalelor repere ale dezvoltării noastre ca editură, dar și ca birou de proiectare. Un moment de reflecție, necesar și pentru a trasa direcțiile viitoare.
IGLOO 13 are ca scop îmbinarea celor două părți Igloo, o încercare de a schița parcursul unui demers inițiat acum 13 ani ce a avut și are ca scop practicarea și promovarea unei arhitecturi de calitate.
Între 14 și 28 martie în spațiul alb de la Galateca, Igloo își sărbătorește cei 13 ani printr-o serie de evenimente speciale, lansări de carte și seri tematice alături de prietenii igloo și toți cei pasionați de arhitectură. Calendarul evenimentelor va fi publicat pe site-ul igloo.ro și galateca.ro.” (organizatorii)
Intrare liberă.

Număr de vizualizări :850


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro