Galeria Allegra Nomad prezintă ”Paul Neagu. What if He Was Right?”

mart. 11th, 2014 | By | Category: Eveniment

Vineri, 14 martie 2014, de la ora 16.00, la UNA Galeria (Str. Budișteanu, nr 10, București), va avea loc vernisajul expoziției ”Paul Neagu. What if He Was Right?”, care va putea fi vizitată în acest spațiu în perioada 14 – 28 martie 2014. Acesta este un eveniment organizat de galleria Allegra Nomad.


Allegra Nomad Gallery (fondată în 2012) nu ține de un spațiu arhitectural sau geografic particular, căutând mereu noi forme de dialog cu spațiile bune deja existente în câmpul artelor contemporane și redirecționându-și eforturile către susținerea și promovare artiștilor din colecția galeriei. A conceput și organizat mai multe expoziții la București și la Viena, reprezentând artiștii: Philippa von Bastha, Horia Mina, Paul Neagu, Sorin Dumitrescu, Nikolai Ghika, Carla Damian și Dario Caratta.

Număr de vizualizări :1045


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro