Eugen Lenghel lansează ”9 istorii reutilizate”

mart. 11th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 13 martie 2014, de la ora 18.30, la Ceainăria „La un ceai” (Str. Luigi Cazavillan 25, București), va avea loc lansarea volumului de povestiri ”9 istorii reutilizate”, de Eugen Lenghel, apărută la Editura Tritonic. Prezintă: Dănuţ Ungureanu şi Bogdan Hrib. Cartea aparţine mai multor genuri, de la proză poliţistă la proză S.F., trecând prin fantastic.

“Ritm, idee, suspans, finaluri neașteptate, accident științific, acțiune, teme de meditație, personaje solid construite, universuri cunoscute… Cam asta ne propune Eugen Lenghel într-o carte care trebuie citită mai ales de aceia care au rămas perpetuu îndrăgostiți de epoca de aur a science-fiction-ului și care știu din teorie sau simt din instinct că stilul clasic nu se demodează niciodată.” (Dan Doboş)

Număr de vizualizări :1119


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro