Emisiunea radio ”Clubul Ascultătorilor”, apreciată în Brazilia

mart. 14th, 2014 | By | Category: Postcard

Emisiunea ”Clubul Ascultătorilor”, realizată de Victoria Sepciu la Secţia Spaniolă a Radio România Internaţional, a fost desemnată ”cel mai bun program de dialog cu ascultătorii” de la posturile naţionale şi internaţionale, într-un sondaj de opinie realizat în februarie de DX Clube Sem Fronteiras (Asociaţia radioamatorilor) din Brazilia. Voturile au fost exprimate de reprezentanţi ai unor cluburi de DX, majoritatea din Brazilia.

Această veste vine după ce numărul din octombrie 2013 al revistei Asociaţiei Radioamatorilor din Spania a fost dedicat Radio România Internaţional. Acesta a inclus şi un articol despre vizita pe care preşedintele Asociaţiei Radioamatorilor din Spania, Pedro Sedano, a făcut-o în studioul RRI, la ”Clubul Ascultătorilor”.

Număr de vizualizări :893


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro