Dan C. Mihăilescu, Hanna Derer și Nicușor Dan dezbat imaginea Bucureștiului

mart. 26th, 2014 | By | Category: Eveniment

Luni, 31 martie 2014, de la ora 19.00, la Fundația Löwendal (P-ța Gh. Cantacuzino, nr. 1, București), va avea loc conferința “București: o evoluție a contrastelor. Imaginea unei identități”, la care vor fi invitați scriitorul Dan C. Mihăilescu, arhitecta Hanna Derer și președintele Asociației Salvați Bucureștiul, Nicușor Dan. Evenimentul, organizat de Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate – ARCEN, are loc cu ocazia vernisajului expoziției ”#bucuresci” a fotografului Alberto Groșescu, expoziție care propune publicului larg o serie de interogații cu privire la identitatea orașului, construită totdeauna pe o temelie contrastantă. Intrarea la eveniment este gratuită și se va face în limita locurilor disponibile. Expoziția va fi deschisă până pe 10 aprilie 2014, la Fundația Löwendal.

Expoziția lui Alberto Groșescu va deveni suportul dezbaterii și va căuta să ofere un sens întrebării: care este adevărata identitate a orașului București. Înțelegând identitatea spațiului în care trăim și influența acestui spațiu asupra noastră, vom înțelege și care ar putea să fie viitorul orașului București.

Număr de vizualizări :1109


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro