”Misterul Interior. De la omidă la fluture… De la omul terestru la Omul de Lumină”

mart. 26th, 2014 | By | Category: Postcard

Vineri, 28 martie 2014, de la ora 18.30, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române ( bulevardul Dacia nr. 12, București), Lectorium Rosicrucianum organizează o Seară Deschisă cu tema ”Misterul Interior. De la omidă la fluture… De la omul terestru la Omul de Lumină”. Intrarea este liberă.

„Dintre toate fiinţele care trăiesc pe pământ, numai Omul este dublu.” Hermes Trismegistus

”Trăiesc în noi, oamenii, două dimensiuni. O dimensiune a efemerului şi o dimensiune a Eternităţii. Deşi suntem fiinţe terestre din carne şi sânge, înzestrate cu capacitate de gândire, sentimente şi voinţă, adânc ascunse în noi, în propria noastră inimă posedăm germenii Eternităţii. Propria noastră fiziologie umană conţine în ea potenţialitatea naşterii unui altfel de om, un Om Nou.

Căci, fiinţa umană este chemată către o menire mai înaltă…

Să redevină ceea ce a  fost cândva, un Om Originar, desprins din Lumina originară.

A descoperi adevărata ta natură, a elibera Omul Celest din tine, nu poate fi o absurditate sau o erezie, cu atât mai mult cu cât acesta este cel mai demn şi mai glorificat drept pe care îl are orice creatură umană.Toate tradiţiile spirituale autentice vorbesc despre această Cale de Eliberare şi Reîntoarcere. (Lectorium Rosicrucianum)

Număr de vizualizări :1218


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro