„Tânărul prozator al anului 2013″, Bogdan Coșa, lansează ”Black Glass”

feb. 3rd, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 5 februarie 2014, de la ora 20.00, în Silencio (Pța Rosetti, Nr 5, București), va avea loc lansarea volumului ”Black Glass”, de Bogdan Coșa, Editura Cartea Românească. Evenimentul va avea loc într-un format de show multi-media. Vorbitori: Constantin Vică și Bogdan-Alexandru Stănescu. Bogdan Coşa, câştigătorul premiului pentru „Tânărul prozator al anului 2013” la Gala Tinerilor Scriitori, va citi fragmente din romanul „Black Glass“, acompaniat de Cosmin Postolache „geniul muzicii electronice” după părerea lui Dan Sociu, iar Caterina Medicina oferă o compoziție vizuală inspirată de ”Poker”, primul roman semnat de Coșa.

„Black Glass“ este cel de-al doilea roman al trilogiei „Poker“, care continuă povestea lui Tudor Klein.

Bogdan Coşa s-a născut pe 24 ianuarie 1989, la Codlea. A absolvit studiile de masterat în teoria literaturii la Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti. A publicat, în 2011, „Poker“, primul roman al trilogiei cu acelaşi titlu, în urma câştigării premiului pentru debut al editurii Cartea Românească, în 2010. În 2013, i-a apărut la aceeaşi editură volumul de poezii „O formă de adăpost primară“. Este inclus, alături de 19 romancieri din Europa, în antologia „European First Novel Festival“ (Visit Printing House Budapest, 2012).

Număr de vizualizări :1025


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro