Jurnalista Paula Săcui lansează volumul ”Nu mi-e frică”

feb. 28th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 1 martie 2014, de la ora 17.00, în magazinul Diverta din Băneasa Shopping City București va avea loc o întâlnire cu Paula Săcui, autoarea romanului ”Nu mi-e frică”. Evenimentul este organizat de Diverta și Editura All. Primii care vor sosi la eveniment vor fi premiați pentru promptitudine. Scrisă în doar 14 zile, prima carte a Paulei Săcui este ”o carte cu multă iubire și ură. Pentru cei care se întreabă, deși semănăm, nu sunt eu cucoana aia de pe copertă. Eu sunt cealaltă. Mult mai cuminte, cu un aer de secretară parasită de Gicu într-o stație de metrou”, spune autoarea.


Paula Săcui a lansat pe pagina de Facebook a cărtii ”Nu mi-e frică” o invitație inedită către toți cei care își doresc să o cunoască: aceea de a-și aduce la eveniment papucii de casă. Totul a plecat de la un mic accident pe care autoarea l-a avut săptămâna trecută, când și-a fracturat un deget de la picior. Cum ghipsul o împiedică să poarte încălțări normale, Paula a decis să vină la eveniment în… papuci de casă. Nu își dorește ca invitații să poarte și ei același tip de încălțări, însă îi provoacă să își aducă cu ei papucii.
Mai mult, o parte dintre prietenii și cititorii autoarei au postat pe Facebook fotografii cu încălțările în care stau prin casă. Printre ei, Paula Herlo și Andreea Esca.
Paula Săcui este jurnalist și și-a lansat volumul de debut Nu mi-e frică pe 23 noiembrie la Targul de carte Gaudeamus, în prezența unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune din România. Nu mi-e frică s-a bucurat de un succes uriașîncă de la lansare, primul tiraj epuizându-se din prima luna.

Număr de vizualizări :1803


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro