Dublă lansare de carte la Casa Titulescu din București

feb. 17th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 19 februarie 2014, de la ora 15.00, la Casa Titulescu (Șos. Kiseleff nr. 47, București), va avea loc lansarea volumelor ,,Securitatea și intelectualii în România anilor ’80”, de Liviu Țăranu, și ,,România și războaiele minții”, de Florian Banu.


Evenimentul este organizat de Fundația Europeană Titulescu, Comsiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, Institutul FRevoluției Române din Decembrie 1989. Lansării îi urmează o dezbatere la care sunt invitați să vorbească Ion Iliescu, Ion Calafeteanu, Dinu Zamfirescu și Constantin Corneanu.

Număr de vizualizări :938


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro