Despre ilustrația de carte, cu Alberto Gamón

feb. 2nd, 2014 | By | Category: Eveniment

În perioada 3-6 februarie 2014, la sediul Institutului Cervantes din București (Bd. Regina Elisabeta 38), va avea loc o serie de activitati legate de ilustratia de carte, avandu-l ca invitat pe ilustratorul spaniol Alberto Gamón.

Luni, 3 februarie 2014, de la ora 18:00, va avea loc conferința de închidere a expoziției „Patria común. Delibes ilustrat„, susținută de ilustratorul Alberto Gamón. Traducere consecutivă disponibilă.

Joi, 6 februarie 2014, ora 18:00, vernisajul expoziției „Delibes ilustrat de tineri artiști români„, expoziție de grup a Clubului Ilustratorilor, realizată pornind de la texte de Miguel Delibes și unele dintre lucrările realizate în timpul atelierului de ilustrație.
Evenimentele sunt organizate în colaborare cu Universitatea Națională de Arte din București și Clubul Ilustratorilor, cu sprijinul Teahouse.

Număr de vizualizări :931


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro