20 februarie, prilej de lectură și dialog la Andalivia Art Club

feb. 16th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 20 februarie 2014, de la ora 19.00, la Andalivia Art Club (Str. 11 Iunie nr. 62, Bucureşti) va avea loc o seară de lectură şi dialog, avându-i invitaţi pe scriitorii: Diana Iepure, Ciprian Măceșaru, Ligia Pârvulescu, George Floarea, Radu Ianovi. Moderator: Sorin Despot. Fiecare invitat din această seară va marca data de 20 februarie în felul său.


20 februarie, de-a lungul timpului:
În 1816: Bărbierul din Sevilla (de Gioachino Rossini) debutează la Teatro Argentina, cu un fiasco.

În 1938: A debutat, la postul de radio București, Maria Tănase, cea care va deveni simbolul cântecului popular românesc.

În 1962: A fost lansată nava cosmică Mercury–Atlas 6, cu astronautul John Glenn, care realizează primul zbor american pe orbită.

Mai multe informaţii la pagina web: www.andalivi.org

Număr de vizualizări :1160


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro