”Seninătatea”, de Christophe Andre

feb. 2nd, 2014 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la editura Trei, în colecția Psihologie Practică, a apărut volumul ”Seninătatea”, de Christophe Andre. „Există astfel de zile când sufletul îți este senin: te simți cum nu se poate mai bine. Înlăuntrul tău, totul este limpede și calm. Nimic, absolut nimic nu îți lipsește. Tot ce ai nevoie se află aici…” (autorul)

Christophe Andre este medic psihiatru la Spitalul Sainte-Anne din Paris și profesor la Universitatea Paris X. Editura Trei a mai tradus din titlurile psihoterapeutului francez: ”Imperfecți, liberi și fericiți”; ”Stările sufletești”; ”Cum să-ți construiești fericirea” și ”Cum să te iubești pe tine pentru a te înțelege mai bine cu ceilalți”.

Număr de vizualizări :1056


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro