”Chic. Doamne de altădată”, expoziție la Iași

feb. 10th, 2014 | By | Category: Eveniment

În perioada 10 februarie – 10 mai 2014, la parterul Muzeului „Vasile Pogor” din Iași este organizată expoziția ”Chic. Doamne de altădată”. Obiectele expuse fac parte din patrimoniul Muzeului Literaturii Române Iași, iar unele dintre ele completează colecția „Istoria teatrului românesc”.

Cadrul expozițional recreează spațiul de relaxare și conversație, în jurul ceaiului sau al cafelei, iar atmosfera de epocă este completată de muzică specifică la patefon. Bijuterii, articole de îmbrăcăminte și accesorii din perioada secolului al XIX-lea se regăsesc, de asemenea, printre obiectele expuse. Vizual, expoziția este completată de fotografii care surprind doamne celebre ale epocii și stilurile personale ale acestora.

Expoziția ”Chic. Doamne de altădată” poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10-17:00.

Număr de vizualizări :901


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro