Kindlein, cântăreţul cu poeziile, „featuring” Eminescu

ian. 24th, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 29 ianuarie 2014, de la ora 19.00, la Sala Studio a Casei Artelor (Str Pacha Nr.8., Timișoara), va avea loc spectacolul muzical ”Kindlein, cântăreţul cu poeziile, „featuring” Eminescu”. Un eveniment organizat de Ambulanța Culturală împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş. În spectacol vor fi prezentate compoziţii proprii pe versuri de Eminescu dar şi a altor poeţi clasici şi contemporani. Soundul pendulează între folk, rock şi jazz.

„Sunt invitaţi iubitorii de poezie împreună cu cei ce nu iubesc poezia. Mă aştept să vină profa de română dar şi corigentul la limba română. Încerc să transpun poezia de pe raftul bibliotecii într-o vibraţie 2014. Pentru aceasta mă folosesc de chitara electrică, tobe, acordeon, chitara acustică, percuţii, efecte, microfoane speciale etc” ( Emil Kindlein)

”Chiar dacă este vorba de poezie „cântăreţul cu poeziile” nu e nici pe departe un conformist al folkului. În spectacol chitara electrică şi toba sunt cât se poate de rock ca apoi să ajungă natural şi firesc la sonoritaţi dulci pe chitara acustică. Pe alocuri atmosfera e condimentată cu piese în care acordeonul ne aduce pe tărâmul şansonetei.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :909


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro